© Wszelkie prawa zastrzeżone. Nie czytasz? Nie idę z Tobą do łóżka!

Artur Kawa 2011-2022

Nagrody i wyróżnienia

 

Social Media

Grupa Twórcza Qlub Xsiążkowy

Grupę tworzyło kilka przypadkowo dobranych, sfrustrowanych indywiduów, które zapragnęły poklasku, pieniędzy i niezasłużonej sławy. I żeby ich zaprosili do telewizora. Ich współpraca przy kampanii od samego początku przebiegała bardzo źle z powodu wielowektorowej, odwzajemnionej nienawiści. Oraz bezinteresownej zawiści.

​Oczywiście GTQX w wyniku wielkiej kłótni na spotkaniu założycielskim przestała istnieć, a jej członkowie spotykają się od tego czasu wyłącznie w sądach.

12 sierpnia 2022

Dieta DASH - przepisy - premiera 17 sierpnia

Andy De Santis, Luis Gonzalez

Dieta DASH

Premiera 17 sierpnia 2022

 

Chcesz zgubić zbędne kilogramy i obniżyć ciśnienie krwi?

 

Dieta DASH jest idealna dla Ciebie i dla każdego, kto chce się zdrowo i smacznie odżywiać.

 

Książka zawiera 90 przepisów, które przygotujesz w maksymalnie 30 minut!

 

Rozpocznij dietę DASH z pomocą 21-dniowego jadłospisu. Towarzyszą mu tygodniowe listy zakupów. W książce znajdziesz szybkie i proste przepisy, które pozwolą ci schudnąć i obniżyć ciśnienie krwi.

 

Przedstawiony w książce prosty opis diety, jak również 90 przepisów do zrealizowania w maksymalnie pół godziny i 21-dniowy plan posiłków pomogą każdemu, kto chce obniżyć ciśnienie krwi dzięki pysznemu i łatwemu do przygotowania jedzeniu.

 

Wśród przepisów znajdziesz m.in.:

 

  • słodko-ostrą wieprzowinę w liściach sałaty,
  • placki krabowe z surówką z kapusty,
  • spaghetti z grzybami czosnkowymi,
  • śniadaniową zapiekankę ze szpinakiem i pieczarkami,
  • cynamonowe ciasto z kubka z brązowym cukrem.

 

Poznaj także domowe przyprawy, sosy i przepisy, które pomogą ci wydobyć pełnię smaku nie dzięki soli, ale szerokiej gamie ziół i przypraw.

 

O autorach

 

ANDY DE SANTIS jest dyplomowanym dietetykiem z Toronto. W swojej prywatnej praktyce skupia się na rozwiązaniach żywieniowych dostosowanych do potrzeb klienta. Można o nim więcej przeczytać na stronie AndytheRD.com.

 

LUIS GONZALEZ jest dyplomowanym dietetykiem i twórcą przepisów z Chicago. Wieloletnie doświadczenie nauczyło go, jak wielkie znaczenie w leczeniu chorób przewlekłych mają zbilansowane posiłki. Można o nim więcej przeczytać na stronie LGfoodphotography.com