5 czerwca premiera TOTALNIE TOFU – pierwszej w Polsce książki kulinarnej całkowicie poświęconej temu niesamowitemu składnikowi.
Aromatyczna tikka masala, otulająca umamicznym pomidorem lazania czy pierogi ruskie jak u mamy? To wszystko można przyrządzić przy pomocy niezawodnego składnika, sekretu wartościowej diety roślinnej – TOFU!
Autorem książki jest Konrad Budzyk z konta @przepisydlazielonych, dietetyk, weganin i autor bestsellera Hummusy i pasty.
Podobał Ci się materiał? Możesz wesprzeć go na Patronite lub BuyCoffee
Grupę tworzyło kilka przypadkowo dobranych, sfrustrowanych indywiduów, które zapragnęły poklasku, pieniędzy i niezasłużonej sławy. I żeby ich zaprosili do telewizora. Ich współpraca przy kampanii od samego początku przebiegała bardzo źle z powodu wielowektorowej, odwzajemnionej nienawiści. Oraz bezinteresownej zawiści.
Oczywiście GTQX w wyniku wielkiej kłótni na spotkaniu założycielskim przestała istnieć, a jej członkowie spotykają się od tego czasu wyłącznie w sądach.
© Wszelkie prawa zastrzeżone. Nie czytasz? Nie idę z Tobą do łóżka!
Artur Kawa 2011-2022